Elinstallatören - Branschens ledande eltekniktidning
Sök på hemsidan

 


 


 

 

Vi gör nu en satsning på längre och mer omfattande utbildningar för att komplettera vårt nuvarande kompetensförsörjningssystem. Syftet med diplom utbildningarna är att utveckla elteknikbranschen i önskad riktning.

Vi söker dig som vill och kan utveckla EUU och våra kunder. Som utbildningschef har du produktansvaret för diplomutbildningar och kurser inom området affär- och marknadskunskap. Förutom din centrala roll för produktansvaret kommer du att leda projekten vid fram- tagande av nya utbildningar och hålla i konsultationen till företag kring utveckling och kompetens. I ditt ansvar ingår även att bilda nätverk bland beslutsfattare och hr-funktioner samt att agera support till kursdeltagare och kursledare.

Du har dokumenterad erfarenhet från ledande befattning inom elteknikbranschen och ett brinnande intresse för utbildning och utveckling. Dina personliga egenskaper är viktiga, där målmedvetenhet, social kompetens och egen drivkraft är en förutsättning. Som person är du lyhörd, analytisk och kvalitetsmedveten. Vidare har du goda it-kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift.

Läs mer och sök tjänsten här

.

Tillbaka
  Ansvarig utgivare: Henrik Nygård